Jak využít vaši kabelku Jak využít vaši kabelku

Jak využít vaši kabelku

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

6. října 2022

Pro každou ženu vyjadřuje kabelka něco jiného. Některé z nás je nosí proto, aby do nich namačkaly všechny svoje (ne)zbytnosti. Jiné z nás využívají kabelku jako odpadkový koš, kdy do ní naházejí účtenky, kapesníky, papírky od bonbonů a pak v nich nemůžou nic najít. Další používají svou tašku jako „skříňku záhad“, naplní jí vším možným, pak na to zapomenou a při opětovném znovunalezení mají radost, že mají něco „nového“. Vsadím se, že většina z vás se v jednom (nebo klidně i ve všem) shlédla.

Ať už vám slouží kabelka k čemukoliv, je jasné, že pro ženy je obecně velice důležitá. Kvůli jejím funkcím a obsahu. Další parametr, na který se my ženy často díváme, je samozřejmě její design. Řekněme si totiž narovinu, kdyby nám nezáleželo na tom, jak naše kabelka vypadá, tak všichni chodíme s igelitovými taškami s nápisem obchodů, kde nejčastěji nakupujeme potraviny.

Naštěstí to ale tak není a proto můžeme na trhu najít mnoho stylů, barev, materiálů a střihů kabelek, ze kterých si můžeme vybrat tu pravou (klidně i více pravých).

Kabelku tedy můžete využít perfektně i jako doplněk. Ať už ji budete kombinovat s krásnou teplou šálou, nebo vysokými lodičkami, vždy vám může posloužit, jako taková třešnička na dortu doplňující váš perfektní outfit.

Nejen to, kabelky stejně jako jiné kousky našeho šatníku mohou být odrazem naší osobnosti. Dokonce existují průzkumy, které „odhalí“ vaši osobnost na základě toho, jakou máte kabelku. Extrovertní typy prý nosí kabelky výstřednější, barevnější a extravagantnější, naopak introvertky volí klasické styly.

Dále díky nim můžete projevit svou náladu, nebo pocity, ať už plánovaně, nebo nikoliv. Venku je studený podzimní tmavý den a vy si jdete se zářivou kabelkou, která prozáří váš den, i když je počasí poněkud smutné. Nebo naopak se nesete na vlně spolu s podzimem a zahalíte se celá do tmavých barev s černou kabelkou.

A co vy? Jaký význam pro vás má vaše kabelka? Nosíte ji podle toho, co máte zrovna na sobě, nebo máte nějakou univerzální? Měníte ji podle nálady?

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.