Jak vybrat pánskou tašku jako vánoční dárek Jak vybrat pánskou tašku jako vánoční dárek

Jak vybrat pánskou tašku jako vánoční dárek

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

21. listopadu 2023

Tohle může být skutečná výzva, a to obzvláště pokud muž, pro kterého tašku vybíráte, nemá vyhraněný styl. Ale nebojte se, ani v tomto případě není nic ztraceno. Stačí se jen držet několika zásad, které vám pomohou zvolit brašnu, či aktovku, která bude funkční, a zároveň natolik univerzální, aby splňovala očekávání každého. Na co přesně se tedy při jejím výběru zaměřit? A mezi kterými modely můžete vybírat?

Vánoční dárek by v sobě měl nést spojitost mezi dárcem a obdarovaným. Měl by být jakousi upomínkou na společně prožité okamžiky, vztah nebo náznak toho, že daného člověka známe a víme, co má rád. Při výběru se tedy zaměřte na jeho zájmy a personalizaci. Zabývejte se detaily a klidně se i ptejte ostatních. To učiní z vašeho dárků věc, která bude nejen přínosná, ale bude mít i citovou hodnotu. Hned na začátku zkrátka o dané osobě popřemýšlejte a snažte se vybrat něco, co pro ni bude speciální a přizpůsobené jejím potřebám či zálibám.

Jak vybrat pánskou tašku jako vánoční dárek

Podle čeho pánskou tašku k Vánocům vybrat

Když kupujete pánskou tašku jako vánoční dárek, je důležité zvážit několik klíčových faktorů, které zajistí, že váš dárek bude praktický a ceněný.

  • Materiál: Začněte u materiálu. Kůže je tradiční volbou pro svůj vzhled a trvanlivost, ale také se rozlišuje podle kvality. Přírodní kůže je pevná a má perfektní strukturu, syntetická se zase snadněji udržuje. Nylon a polyester jsou lehké a odolné materiály, a proto ideální pro každodenní pánská dobrodružství.
  • Velikost: Určitě popřemýšlejte i nad velikostí vybrané tašky. Ideálně by měla být dostatečně prostorná na to, aby pojala všechny potřebné věci, od notebooku až po drobnosti.
  • Uspořádání: Dalším důležitou věcí je vnitřní rozložení. Zamyslete se nad tím, jaké věci bude obdarovaný nosit a jakou organizaci potřebuje. Kapsy na drobnosti nebo oddíly na dokumenty se mohou hodit.
  • Styl: Neopomeňte také design. Někteří muži preferují klasický a elegantní styl, zatímco jiní dávají přednost modernějším a výraznějším vzorům. Pokud si nejste jistá nebo obdarovávaný muž nemá konkrétní styl, vsaďte na klasické nebo casual doplňky. Ty se snadno kombinují a nemívají vyhraněné designové prvky, které by třeba mohly časem omrzet. Myslete také na funkce, jako je odolnost vůči vodě nebo bezpečnostní kapsičky.

Top značky pánských tašek

Když už jde o vánoční dárek, určitě to bude chtít i vybrat značku, která ručí za svou kvalitu, a která se honosí skutečné prověřeným jménem. A takové máme v naší nabídce všechny. A abychom vám to usnadnili, dali jsme pro vás dohromady top 5, z nichž každá se orientuje na jiný styl.

Do kdy na Kabelečkách objednávat vánoční dárky

Snažíme se vyjít vám vstříc nejen sortimentem, ale také možností dodání, která je obzvláště během vánočního období tak důležitá. A proto u nás můžete vaše vánoční dárky objednávat do:

  • 18.12. 2023 do 12:00 hodin - s garancí včasného doručení pro Slovensko a Maďarsko
  • 20.12. 2023 do 12:00 hodin - s garancí včasného doručení pro Česko
  • 21.12. 2023 do 17:00 hodin - osobní odběr u nás v Brně

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.