Jak vybrat kabelku na vánoční večírek Jak vybrat kabelku na vánoční večírek

Jak vybrat kabelku na vánoční večírek

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

14. listopadu 2023

Období firemních vánočních večírků je tu a s ním i otázka, jak se na něj obléct, a kterou kabelkou outfit doplnit. A na tuhle otázku známe odpověď my. Pokud tedy chcete letos skutečně oslnit, tak pokračujte ve čtení a dozvíte se, podle čeho kabelky vybírat, jaké jsou letošní trendy i nadčasové kousky, a se kterými značkami zazáříte nejvíce.

Dlouhodobě se na příležitost vánočních večírků stala velmi oblíbená psaníčka. Jsou totiž drobnější, a tudíž lépe sedí k večerním a společenským outfitům. Zároveň je značky nabízí ve skutečně široké nabídce barev i tvarů, a vy tak vždy můžete vsadit na to, které k vám půjde nejlépe. Flitry, samet i kovové efekty. tím vším se psaníčka mohou pyšnit,a to vše může přivést váš outfit k dokonalosti. V posledních letech se ale staly oblíbenými i mini taštičky nebo jednoduché kabelky s poutkem na zápěstí. Ty jsou psaníčkům velmi podobná, ale také si uchovávají svou originalitu. Tak jaký doplněk pro letošek zvolit? Co pro vás bude nejvíce pohodlné, praktické, a co vám jednoduše padne do oka? Pojďme si to na to!

Jak vybrat kabelku na vánoční večírek
jJak vybrat kabelku na vánoční večírek

Jak vybrat ideální kabelku na vánoční večírek

Vybrat ideální kabelku na vánoční večírek může být zdánlivě jednoduchý úkol, ale není to tak úplně pravda. Její vhodný výběr totiž může svědčit o vašem promyšleném uvažování, kterého si třeba všimnou nejen kolegové, ale i nadřízení. Při výběru ideální kabelky je tak důležité vzít v úvahu nejen samotný design, ale i praktičnost a vaše individuální potřeby.

  • Design: Při výběru barvy a designu kabelky se zaměřte na aktuální módní trendy, a také na ladění s barvami vašeho oblečení. Přičemž barvy jako černá, bílá, červená, fialová, stříbrná nebo zlatá jsou vždy dobrou volbou pro předvánoční období.
  • Velikost: Zvažte, kolik věcí sebou budete potřebovat. Pokud plánujete pouze telefon, klíče a rtěnku, menší kabelka bude postačující. Pokud však budete potřebovat více věcí, vyberte větší model, který vám poskytne dostatek místa.
  • Materiál: Součástí vánočního večírku bývá tanec, ale i rozlité sklenice, mastnější řízečky a kolegové povzbuzeni alkoholem. Zvažte tedy odolnější a snadno udržovatelný materiál. Kožené kabelky jsou elegantní a odolné, sametové nebo šifonové kabelky dodají vašemu outfitu šmrnc eleganci. A syntetika se udržuje nejsnadněji.
  • Ramenní popruh: Určitě zvažte i kabelku nebo psaníčko s popruhem přes rameno. Ty jsou mnohem praktičtější v případě tance i dalších aktivit.
  • Doplňky: Některé kabelky mají výrazné doplňky, jako jsou třpytivé popruhy nebo kamínky. Rozhodněte se tedy, zda chcete, aby vaše kabelka byla výrazným prvkem vašeho outfitu, nebo zda preferujete spíše klasičtější a nenápadnější design, v kombinaci s výraznějšími šaty nebo kostýmkem.
  • Sezónní prvky: Vyberte si kabelku, která reflektuje vánoční atmosféru. Můžete zvolit kabelku s vánočním motivem nebo s detaily, jako jsou třpytky nebo jiskřící látky.
Jak vybrat kabelku na vánoční večírek
Jak vybrat kabelku na vánoční večírek

Top značky kabelek na vánoční večírek

Které značky se zaměřují na společenské módní doplňky, a které vám zaručí, že letos budete královnou večírku? My jsme pro vás vybrali tři, a to Tamaris, Marinu Galanti a Burkely. Všechny se vyznačují velmi elegantním a žádoucím stylem, a zároveň mohou být výraznými prvky k vašemu party looku.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.