Jak vybrat kabelku jako vánoční dárek Jak vybrat kabelku jako vánoční dárek

Jak vybrat kabelku jako vánoční dárek

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

29. listopadu 2023

Advent se blíží! A s ní přichází i každoroční přípravy na období Vánoc. To většinou obnáší úklid, pečení cukroví, a také nakupování dárků. Abychom vám to letos trošku usnadnili, rozhodli jsme se pro vás dát dohromady seznam dámských kabelek a tipy, které vám usnadní jejich výběr. Jdeme na to!

Kabelka jsem naprostým základem mezi dámskými módními doplňky a jedna rozhodně nestačí. Je potřeba mít jednu na běžné nošení a do práce, jednu na plesy a společenské akce, a minimálně další jednu na volný čas. Ale co bysme si povídaly, většina žen jich nemá nikdy dost a vždy se najde model, který v šatníku chybí a je „must have”. Tak proč jim neudělat radost a neobdarovat je dalším kouskem do zásoby. Ale kterým?

Jak vybrat kabelku jako vánoční dárek

Podle čeho kabelku k Vánocům vybrat

Při nákupu dárku v podobě kabelky je důležité zvážit několik klíčových faktorů, které zajistí, že vybraná věc bude praktická, a bude se také líbit. Pamatujte, že důležité je také sledovat aktuální módní trendy, ale ještě důležitější je zohlednit osobnost a preference obdarované osoby. Kvalitní, vkusná a funkční kabelka se pak může stát praktickým a nezapomenutelným vánočním dárkem.

  • Styl: Přemýšlejte o stylu, který daná osoba obvykle nosí. Pokud preferuje klasický vzhled, možná by se líbila elegantní kabelka s jednoduchým designem. Pokud má ráda módní trendy, může být vhodnější minimalistická nebo naopak výrazná kabelka. Zvažte také oblíbenou barvu. Někdo upřednostňuje neutrální barvy, zatímco jiní mají rádi ty odvážné a živé.
  • Velikost: Popřemýšlejte, jak velkou kabelku bude obdarovaný potřebovat. Pokud sebou nosí mnoho věcí, velká a praktická taška bude skvělým řešením. Pro ženu, která miluje mini kabelky a psaníčka, vyberte něco kompaktnějšího.
  • Kvalita: Kvalitní materiál je klíčový. Kožené kabelky jsou obvykle odolnější a elegantní, zatímco syntetické materiály mohou být lehčí a nabízí více možností, co se tvarů a barev týče.
  • Značka: Značka je rozhodujícím faktorem pro mnoho lidi. také zkontrolujte, zda je zboží dodáváno se zárukou a možností vrácení.

Top značky kabelek

Těmi nejdůležitějšími vodítky by tedy pro vás měly být styl, velikost, kvalita a značka, přičemž styl je ale jednoznačně číslem jedna. A co tedy nabízí jednotlivé značky? Eleganci a šarm, retro nádech i romantické ladění. A je jen na vás, potažmo obdarovávané, co se nejvíce líbí. My jsme pro vás dali dohromady šest značek, které jsou nejen unikátní ve svém stylu, ale také zodpovědné vůči kvalitě svých výrobků.

Do kdy na Kabelečkách objednávat vánoční dárky

Snažíme se vyjít vám vstříc nejen se sortimentem, ale také s možností dodání, která je obzvláště během vánočního období tak důležitá. A proto u nás můžete vaše vánoční dárky objednávat do:

  • 18.12. 2023 do 12:00 hodin - s garancí včasného doručení pro Slovensko a Maďarsko
  • 20.12. 2023 do 12:00 hodin - s garancí včasného doručení pro Česko
  • 21.12. 2023 do 17:00 hodin - osobní odběr u nás v Brně

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.