Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 5d 1h 3m

Zavřít

Jak se sladit na svatbu? Jak se sladit na svatbu?

Jak se sladit na svatbu?

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

29. října 2022

Jste pozváni na svatbu nebo jste dokonce budoucí novomanželé? Tak to se vám náš článek bude určitě hodit. Svatební sezóna už je v plném proudu a je čas sladit outfity do úplné dokonalosti. Dejte svým outfitem vědět, že k sobě patříte. Sjednotit barvy, vzory, styly oblečení. Nebude to hračka, ale s námi to zvládnete. A nebojte, nebude to stát majlant.

Jak sladit košili a šaty?

Pokud hledáte tu nejjednodušší cestu, máte ji mít. Nemusíte hned běžet pro růžovou košili jen proto, že si partnerka včera koupila růžové šaty. Hravě to zvládnete s klasickou bílou košilí, kterou doladíte doplňky v barvě partnerčiných šatů, případně v jejich tmavším odstínu. Přesné barvy se držet nemusíte. Pořiďte si barevného motýlka či kravatu, klidně i kapesník a máte to. Bílou košili navíc využijete při spoustě dalších událostí. Takže žádné nakupování navíc, pánové. A co když má partnerka barevné šaty? Tak to máte ještě mnohem jednodušší. Stačí zvolit pánské doplňky v některé z barev, které se na šatech objevují a je to!

Pozor na barvu košile

Pokud se chystáte na svatbu, je samozřejmě žádoucí dokonale se sladit s partnerkou. Co když ale bude mít tmavé šaty? Máte si vzít tmavou košili? To raději ne. Oblečení je vždy dobré přizpůsobit také dané události. Tmavá košile by navíc ani nevynikla v pánském obleku. Proto přichází opět na řadu bílá košile a k tomu klidně tmavé doplňky. Mezi odvážnějšími jsou velmi oblíbené také barevné košile. V tomto případě se na svatbu nejvíce hodí pastelové barvy.

Jaké kravaty jsou in?

Pokud jste fanoušky kravat vězte, že kravata není jako kravata a ne každá se na svatbu hodí. Nedoporučujeme tedy sáhnout po první kravatě v šatníku, kterou zrovna uvidíte. Kromě toho, že by odstín kravaty měl ladit s partnerkou, důležitý je také vzor na kravatě. Vždy doporučujeme spíše hladné, jednobarevné kravaty, případně s decentním vzorem. Velké NE pak patří kravatám s diagonálními pruhy. Pokud nechcete vypadat jako že jste si na svatbu odskočili z pracovní schůzky, pruhovanou kravatu nechte raději doma.

Pokud právě hledáte originální a kvalitní kravatu, mrkněte na naši nabídku české značky Hanio. Kravaty jsou velmi dobře zpracované, originální a stylově zabalené. Stačí si jen vybrat ten správný odstín.

Stylový motýlek

Na fanoušky motýlků jsme na našem e-shopu opravdu připraveni. Naskladnili jsme spousty zajímavých kousků v netradičních i více tradičních vzorech a barevných provedeních. Mrkněte na naši nabídku a přesvědčte se sami.

Všechny motýlky jsou dílem české značky Hanio a jsou překrásné. Díky pestrosti barev je hravě sladíte s každým dámským outfitem. A pokud byste si nevěděli rady, pro sladění motýlků platí stejná pravidla jako u kravat, takže to zmákneme.

Co opasek?

Dalším oříškem pánského outfitu je opasek. Odstín opasku by měl být stejný jako odstín bot. Svou roli hraje ale také barva spony na opasku. Ta by totiž měla být stejná jako barva dalších pánských doplňků, např. hodinek manžetových knoflíků či náramku.

Máte opasek správně sladěný? Nebo potřebujete dokoupit nový kousek? Zkuste naše exkluzivní pánské opasky. V nabídce najdete hnědé, černé, modré, kožené, látkové, zkrátka na jaké si jen vzpomenete. Poslední dobou frčí Calvin Klein, Lerros a Pierre Cardin.

Kšandy neboli šle

Dříve neodmyslitelný módní dopněk se vrátil a je zatraceně trendy. Kromě jeho praktičnosti vypadá také velmi stylově a pánové si jej nemohou vynachválit. Hodí se především na ležérní, venkovské svatby, které krásně odlehčí. Chybu s nimi ale neuděláte ani v kostele. Navíc se dají krásně „zamaskovat“ pod sakem.

Že ještě doma žádné nemáte nebo vám snad neladí ke svatebnímu outfitu? Vyzkoušejte stylové kšandy německé značky Lerros.

Doufáme, že vám naše doporučení pomohla a my popřejeme jediné. Užijte si svatbu!

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.