Jak oživit outfit na podzim? Zkuste červenou kabelku, peněženku nebo batoh! Jak oživit outfit na podzim? Zkuste červenou kabelku, peněženku nebo batoh!

Jak oživit outfit na podzim? Zkuste červenou kabelku, peněženku nebo batoh!

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

18. listopadu 2023

Ať už chceme nebo ne, podzim se přehoupl do druhé poloviny a prosinec už téměř klepe na dveře. A v jakém stylu ustát všechny ty plískanice, větry a věčně zachmuřené počasí? Vybojujte si své místo a nebojte se jít proti šedivému počasí zářivou a velmi ráznou barvou - rudě červenou.

Jak nosit červené kabelky, peněženky, batohy a ledvinky

Červená je skutečně božskou barvou a mnoho z vás si teď nejspíše říká, že je pro vás tato sytá barva až příliš výrazná a extraordinérní. Opak je ale pravdou. Blondýnky, brunetky a zrzky. Mladší i starší generace. Ženy v businessu, administrativní pracovnice i prodavačky. Zkrátka vy všechny můžete nechat vaše outfity „zahořet” touto barvou. Jen je potřeba vědět, jak na to.

Jak oživit konec podzimu? Rudě červenými módními doplňky! 3
Jak oživit konec podzimu? Rudě červenými módními doplňky! 2
Jak oživit konec podzimu? Rudě červenými módními doplňky! 4

Jak kombinovat kabelky a další doplňky s ostatními barvami

Nošení červených doplňků je skvělý způsob, jak přidat šmrnc a život do vašeho podzimního šatníku. Červená je barva, která symbolizuje lásku, vášeň a energii, a je tak výrazným a pozitivním prvkem. Při nošení této excentrické barvy je ale také potřeba dbát na harmonii s ostatními barvami i příležitostí, kam jste se ji rozhodla vynést.

  • Neutrální barvy: Červené doplňky nejlépe vyniknou, když je zkombinujete s neutrálními barvami, jako černá, bílá nebo šedá. Například, červená kabelka bude vynikat na černých šatech nebo džínách. Zkusit ale můžete i zemité odstíny, jako je béžová. I ta bude, například s rubínovou, vypadat dokonale.
  • Barevná koordinace: Můžete také zkusit možnosti barevné koordinace. Například, červené doplňky krásně ladí s odstíny růžové, oranžové, nebo dokonce fialové. Tyto harmonické kombinace vždy zaujmou.
  • Monochromatický look: Pokud jste odvážní a chcete vytvořit výrazný dojem, zkuste monochromatický look. To znamená, že si vezmete více červených odstínů doplňků i oblečení, které vytvoří dojem elegance a jednotnosti.
  • Kontrastní detaily: Červené doplňky mohou také posloužit jako kontrastní prvky ve vašem outfitu. Například, když zvolíte jednoduchý a minimalistický outfit, červená kabelka či batůžek dodají potřebný živý akcent.

Jak kombinovat kabelky a další doplňky s oblečením

Výběr správných doplňků k oblečení může hrát zásadní roli v celkovém vzhledu. Kabelky, peněženky, a další doplňky mají moc zvýraznit styl, a proto je důležité umět je s oblečením správně kombinovat. Kombinování doplňků s oblečením není jen o trendech, ale o vyjádření osobního stylu. Tak experimentujte, zkoušejte a najděte to, co vám sedí a co vás baví. A my pro vás prozatím máme několik základních tipů.

  • Můžete si hrát s barvami a vzory, ale je dobré se držet základního tónu outfitu.
  • Pokud jsou doplňky ve výrazně červené barvě, volte spíše jednodušší kousky oblečení.
  • V případě, že je váš šatník spíše monochromatický a vy sama preferujete jednoduché kombinace barev, máte vyhráno. Červené doplňky jsou totiž jako stvořené pro kombinování s outfity v jedné barvě, jako jsou černá, bílá, hnědá nebo béžová.
  • Co se stylu týká, červená miluje eleganci, sílu, energii i odvahu. proto bude vypadat skvěle s kabáty, pouzdrovými sukněmi, business košilemi, ale například i koktejlovými šaty na party.
  • Červenou určitě můžete snadno kombinovat i s každodenními outfity, jako jsou džíny nebo svetry. V tomto případě ale raději sáhněte po tónech, jako je vínová nebo bordó.
Jak oživit konec podzimu? Rudě červenými módními doplňky!

Jak vybrat dámskou červenou kabelku, batoh, peněženku a ledvinku

Jak červenou nosit už tedy víme. Teď je čas zaměřit se na konkrétní značky a modely, které ve svých sortimentech nabízejí ty top červené módní doplňky.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.