Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 4d 19h 30m

Zavřít

Hlasujte pro nás v soutěži shop roku 2019 Hlasujte pro nás v soutěži shop roku 2019

Hlasujte pro nás v soutěži shop roku 2019

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

26. října 2022

Byli jste s námi spokojeni? Líbí se vám náš e-shop? Přišlo vám kvalitní a precizně zabalené zboží? Odměňte prosím naši celoroční práci hlasem v soutěži ShopRoku 2019 a my slibujeme, že vás nezklameme ani v roce nadcházejícím. Svými hlasy nás můžete podpořit v Ceně popularity, kde soutěžíme v kategorii Módní doplňky.

Cílem soutěže je najít nejoblíbenější a nejkvalitnější e-shop za rok 2019. Také my jsme se rozhodli této prestižní soutěže zúčastnit. Věříme totiž, že svou práci děláme poctivě a jak jen nejlépe dokážeme. Účast v soutěži ShopRoku 2019 je pro nás příjemným zakončením a zhodnocením uplynulé sezóny.

Jaký byl náš rok 2019?

Rok 2019 je za námi a my na něj s hrdostí vzpomínáme. Rozšířili jsme sortiment o nové značky a zboží, vylepšili webové stránky, zútulnili pro vás výdejnu v Brně-Chrlicích, navázali řadu nových spoluprací a začali doručovat na Slovensko! Je toho za námi ale ještě mnohem, mnohem více. Pokud se o naší cestě k vysněnému podnikání chcete dozvědět více, přečtěte si náš příběh.

Tím nejdůležitějším pro nás ale stále zůstává spokojenost našich zákazníků. Ze všeho nejvíce jsme vděční za to, že se zboží líbí také naším slovenským sousedům. Vracíte se, děláte našimi produkty radost sobě i blízkým a my si nepřejeme nic víc.

Jak pro nás hlasovat?

V Ceně popularity může hlasovat každý internetový uživatel, a to v období od 2. 12. 2019 do 28. 2. 2020. Stačí do hlasovacího formuláře uvést „Kabelečky.cz“ a vyplnit váš e-mail. Hlasovací formulář poté odeslat a potvrdit své hlasování kliknutím na link, který vám přijde do e-mailu. V průběhu soutěže může každý uživatel hlasovat pouze jednou.

Co je soutěž shoproku?

ShopRoku je každoroční soutěž e-shopů, kterou pořádá největší český porovnávač zboží Heureka.cz. Tato soutěž probíhá ve 3 kategoriích.

Cena popularity – toto ocenění máte pevně v rukou právě vy, naši spokojení zákazníci. Právě vaše hlasy, které pošlete přes hlasovací formulář, rozhodnou o vítězi.

Cena Heureky – toto ocenění má na svědomí odborná porota složená z předních osobností e-commerce trhu. Jednotlivé e-shopy jsou hodnoceny podle nejrůznějších kritérií.

Cena kvality – toto ocenění máte částečně také v rukou vy. Hodnotí se totiž zkušenosti zákazníků s nákupem, na základě vyplněného ponákupního dotazníku.

Zavěrem:

Přejeme vám příjemné vkročení do nového roku plného osobních i pracovních úspěchů.
Za celý tým Kabelečky.cz vám z celého srdce děkujeme.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.