Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 4d 16h 48m

Zavřít

Hexagona aneb sen všech žen Hexagona aneb sen všech žen

Hexagona aneb sen všech žen

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

14. října 2022

Kdo by neznal francouzskou módu. Jednoduchá a přitom šik, kvalitní a originální. Jednou z přesně takových značek je Hexagona. Tato francouzská módní značka se zabývá výrobou kožené galanterie již od roku 1996. Právě v tomto roce byly totiž otevřeny její první obchody, a to v pařížské čtvrti Le Marais. Své kabelky, tašky a peněženky vyrábí z velmi kvalitních materiálů, ať už se jedná o eco-kůži, pravou kůži či textil. Produkty této značky jsou známé svým precizním zpracováním každičkého detailu. Hexagona navíc svými produkty vždy kopíruje aktuální trendy ze světa módy. Nemusíte se tedy bát, že byste si trhli ostudu. Také si Vás získala tato skvělá značka? Pojďme se podívat na některé z produktů, které můžete najít u nás na Kabelečkách.

Dámská kabelky přes rameno

Velká kabelka, do které se Vám vejde oběd do práce, nákup i nejrůznější dokumenty a nemusíte se přitom bát, že je vytáhnete smuchlané? Takové jsou kabelky přes rameno. Zní to lákavě že? Hexagona pro Vás tyto kabelky má. Jednou z nich je například tato černá kabelka, do které vložíte dokonce i dokumenty formátu A4. Černou kabelku navíc můžete nosit snad úplně ke všemu. Přestože je tato kabelka velmi minimalistická, hadí motiv jí dodá šmrnc a vy budete za hvězdu.

Crossbogy Hexagona

Kabelka, kterou si jen tak hodíte přes rameno a můžete vyrazit. Ideální do města nebo třeba na večírek, kdy Vám při sobě stačí pouze peněženka a pár drobností. Tyto takzvané crossbody kabelky, jsou mezi ženami stále oblíbenější. Jednou z takových je také krásná bílá crossbody kabelka ze syntetické kůže, kterou u nás najdete ve více barevných provedeních. Tuto precizně zpracovanou a elegantní kabelku s sebou můžete vzít prakticky kamkoli. Hodí se k jednoduchým ale i trochu divočejším outfitům, což z ní dělá opravdu univerzální a praktický kousek do Vašeho šatníku.

Kožené kabelky Hexagona

Je libo kvalitní kabelku, která vydrží takřka vše? Nebo chcete Vaší známé udělat radost? S Koženou kabelkou nikdy nešlápnete vedle. A že jich pro Vás Hexagona má připravených opravdu hodně. Například tato překrásná, vínová kabelka Hexagona z pravé hovězí kůže. Tato crossbody kabelka je velmi praktický a nesmrtelný kousek. A vínová? Ta přeci frčí vždy.

Batohy Hexagona

Také jste se zamilovali do batůžků? Tento praktický kousek nesmí chybět v šatníku žádné ženy. Využijete jej na nákupy, do města nebo klidně i do práce. A pokud si najdete svůj jednoduchý a minimalistický kousek, nemusíte se bát, že by nešel zkombinovat jak se sportovním, tak i s elegantnějším outfitem. Takové batůžky nabízí mimo jiné také Hexagona. Podívejte se s námi například na krásný černý batoh ze syntetické kůže. No není dokonalý?

Peněženky Hexagona

Už Vám dosloužila Vaší oblíbená peněženka nebo ji jen chcete vyměnit za stylovější kousek? Není problém. Hexagona pro Vás má například tuto krásnou peněženku v nesmrtelné černo-bílé kombinaci.

Psaníčka Hexagona

Chystáte se do divadla, na ples nebo jinou společenskou událost? A máte již přichystané psaníčko? Že ne? Možná Vás zaujmou psaníčka Hexagona. Mají totiž tvar, který krásně padne do ruky, elegantní design a praktické uspořádání. Příkladem je krásné šedé psaníčko Hexagona, které zajisté naplní očekávání i těch nejnáročnějších dam.

Tak co říkáte na produkty značky Hexagona? Vybrali jste si ten svůj? My věříme, že ano.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.