Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 5d 2h 38m

Zavřít

Gérard Henon a chrám kožené módy Gérard Henon a chrám kožené módy

Gérard Henon a chrám kožené módy

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

14. října 2022

Tradice je něco, na co se v dnešním světě moc nehraje. Važme si proto těch módních firem, které se dlouholetou tradicí mohou opravdu pyšnit. Jednou z nich je francouzská značka Gérard Henon.

Na trhu je už od čtyřicátých let minulého století. Její sláva nebyla raketová, ale postupná. Dobří lidé z Gérard Henon zdokonalovali své postupy, návrhy i práci s materiálem rok od roku. Opravdu populární se ale značka mezi zákazníky stala až během 90. let. No a dnes je to jedna z nejznámějších francouzských značek doma i ve světě.

V 90. letech se ale ještě jednalo o čistě pánskou značku. Teprve s novým tisíciletím vstoupil Gérard Henon na trh se svou první dámskou kolekcí a přebudovanou firemní strategií. Od té doby se drží mezi nejoblíbenějšími módními značkami světa a od roku 2014 má svůj vlastní chrám koženého zboží v centru Paříže.

Svoji vlastní tašku nebo kabelku Gérard Henon si můžete pořídit i u nás. Buďte si jisti, že takto kvalitním materiálem se jen tak nějaká značka chlubit nemůže. K tomu se Gérard Henon navíc opírá o jednoduchý a nadčasový design, díky kterému je každý jejich výrobek nestárnoucí klasikou. Padla vám nějaká do oka?

Pánská taška přes rameno Gérard Henon Oliver-černá

V případě, že hledáte nějakou menší tašku přes rameno do města, tak model Oliver je přesně pro vás. Malá, lehká, z kvalitní kůže, vejdou se vám do ní všechny doklady a nezbytné maličkosti.

Vnitřní prostor tašky je oddělen speciální kapsou se zipem na mobilní telefon. Další kapsy se zipem najdete na přední a zadní straně. Využijte oddělených kapes a vždycky sáhněte pro to, co potřebujete.

Taška má navíc nastavitelný popruh přes rameno tzv. crossbody, který je vyroben z kombinace nylonu a hovězí kůže. To aby byl pohodlný a pevný zároveń. Gérard Henon Oliver je ideální parťák, když chcete někam jít nalehko a se stylem.

  • Pánská taška přes rameno Gérard Henon Oliver - černá
  • Pánská taška přes rameno Gérard Henon Oliver - černá
  • Pánská taška přes rameno Gérard Henon Oliver - černá
  • Pánská taška přes rameno Gérard Henon Oliver - černá

Luxusní pánská kožená aktovka Gérard Henon Alex - hnědá

Jste moderní gentleman, který si potrpí na kvalitu a eleganci? Tak to pro Vás máme tuhle pecku. Luxusní kožená aktovka Alex. Tohle je Rolls-Royce mezi aktovkami. Kvalitní hovězí kůže s kovovými úchyty mosazné barvy.

Vnitřní prostor tašky je prakticky velký, rozdělený na dvě poloviny prostřední kapsou na zip. Přední polovina tašky vám nabízí mnoho šikovných kapes na menší předměty. Do zadní kapsy zase pohodlně uložíte všechny vaše dokumenty formátu A4 nebo klidně notebook o velikosti až 37x26 cm.

Třešničkou je pak velká a rychle přístupná kapsa na zip na zadní straně aktovky. Popruh tašky je dostatečně silný a pohodlný díky kombinaci hovězí kůže a nylonu. S touhle taškou uděláte hodně parády na obchodní schůzce i v kanceláři.

Jakmile jednou okusíte kvalitu tašek Gérard Henon, tak už nebudete chtít jiné. Díky výběru barev, typů i rozměrů si můžete vybrat tašku pro každou příležitost. Několik let každodenního používání není pro kvalitní hovězí kůži vůbec problém.

Návrháři Gérard Henon patří mezi světovou špičku a každá jejich kolekce je nadčasovou klasikou. Městská elegance se snoubí s tradičním řemeslným zpracováním. Takový design nikdy nevyjde z módy.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.