Francouzský šarm podle značky Hexagona Francouzský šarm podle značky Hexagona

Francouzský šarm podle značky Hexagona

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

12. května 2023

Hexagona je přední francouzskou značkou, která vyniká zpracováním a designem kožených módních doplňků, jako kabelky, cestovní tašky, peněženky, ale i pánské aktovky, a další. Značka spoléhá na nejkvalitnější způsoby výroby a její design zase na nejnovější módní trendy.

Značka se vyznačuje svou precizností a pečlivostí v každém detailu, což se odráží v kvalitě i eleganci jejich produktů. Inspiruje se francouzskou kulturou, architekturou a uměním, a tuto inspiraci reflektuje do svých kolekcí.

Hodnoty značky Hexagona

Nebo-li sebevědomí, mobilita a rozmanitost. to jsou tři vlastnosti, které se značka snaží rozvíjet a přinést do životů nás všech.

  • Sebevědomí: Taška toho řekne o svém nositeli hodně. Může zdůraznit individuální styl a odhalit osobní vkus. Může vzbudit zájem o toho, kdo ji nosí, a přitáhnout zvědavé pohledy okolí. Tašky Hexagona jsou navrženy tak, aby zvýšily vaše sebevědomí v každodenním životě.
  • Mobilita: Všichni potřebujeme, aby naše taška byla praktická a uschovala naše nezbytnosti, ať už jdeme do víru velkoměsta nebo jedeme na exotickou dovolenou. Knihy, telefon, peněženka, make up. Důvodů, proč v životě potřebujeme praktickou tašku, je mnoho. Kapsy a zipy tašek Hexagona jsou proto navrženy s ohledem na dynamické a aktivní lidi.
  • Rozmanitost: Svoboda je volba. Hexagona silně věří, že rozmanitost obohacuje svět. Jejich kolekce proto nabízí širokou škálu materiálů a stylů, kterými si můžete rozšířit šatník i obzory.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.