Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 6d 3h 28m

Zavřít

Divočina v podání kolekce Tamaris Divočina v podání kolekce Tamaris

Divočina v podání kolekce Tamaris

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

3. října 2023

V dnešním světě módy, kde se individualita a kreativita stávají stále důležitějšími, hledají lidé nové a originální způsoby, jak vyjádřit svůj osobní styl. Jedním z těchto způsobů je volba unikátních módních doplňků. O tom ví své i značka Tamaris, která jako letošní trend nastolila doplňky s nepřehlédnutelnými popruhy. A vzbudila tak naši pozornost.

Kabelky a další doplňky s popruhy se vzory nabízejí hned několik využití a nezáleží na tom, zda jste odvážná trendsetterka nebo spíše zastáváte klasičtější styl. Vždy si mezi nimi můžete vybrat kousek, který vám bude sedět, a ke kterému se budete ráda vracet. Na tento trend letos v létě vsadila značka Tamaris. A vlastně nejen ona. Se vzorovanými popruhy letos vyšla ven například i značka Suri Frey nebo Borsa. A všechny tyto „dámy” moc dobře vědí, co dělají. Vždyť právě díky nekonvenčním a unikátním prvkům můžete přivést vaše outfity k dokonalosti.

Tak trošku safari, a tak trošku etno

Tamaris se zaměřila na geometrické motivy v naturálních, ale zároveň kontrastních barvách, které jsou specifické pro safari, jungle a etnické styly. Uznáváme, že tento styl se nehodí pro úplně každou příležitost, ale na druhou stranu, pokud se vyžíváte ve volnočasových outfitech a neformálnějších kouscích, jistě pro tyto doplňky naleznete spoustu příležitostí. A které to mohou být?

  • Letní festivaly: Na festivalech můžete skvěle uplatnit tento styl, společně s klobouky a etno řetízky nebo náramky s přírodními prvky. Taková kombinace dodá vašemu festivalovému outfitu zábavný a uvolněný vzhled. A pokud preferujete obě ruce volné, vsaďte na batůžek NAJA, který je také součástí kolekce.
  • Dovolená u moře: Během dovolené u moře jistě takovou kabelku unosíte se lněným oversize oblečením a šperky, vyrobenými z přírodních materiálů, jako jsou dřevo, korálky nebo mušle. Tyto doplňky totiž skvěle ladí s ležérním plážovým outfitem.
  • Outdoorové akce: I na akcích, jako jsou pikniky, výlety do přírody nebo grilování, můžete sáhnout například po crossbody kabelce VAIA nebo HALIJA. Schováte do nich vše potřebné a v kombinaci s volnými bílými šaty a šátkem ve vlasech budete doslova neodolatelná.
  • Víkend ve městě: Pokud si plánujete strávit odpoledne nebo rovnou celý víkend ve městě, můžete svůj outfit oživit kabelkou JACKIE. Ta je ideální společnicí nejen díky elegantnějšímu vzhledu, ale také většímu objemu, ve kterém můžete leccos ukrýt. Navíc skvěle ladí lak su sukní nebo šaty, tak i s kalhotami a například bílou bavlněnou košilí. Takže teď už je to jen na vás. Na vás a na počasí.
  • Zahradní party: Během rodinných nebo zahradních oslav můžete svůj outfit doplnit kabelkou právě s těmito divočejšími prvky, které budou skvěle ladit s uvolněnou atmosférou venkovního prostoru.

Nová trendy kolekce, stále ta samá Tamaris

Pokud jde o materiál, značka Tamaris ani v tomto případě nenechala nic náhodě a vsadila na syntetickou kůži, která se snadno udržuje, a zároveň si ponechává svůj klasický, highstreet vzhled. A stejně jako ostatní kolekce, i tato přináší modely, které mají skvělé vnitřní přizpůsobení, včetně kvalitní podšívky, hlavní kapsy na zip a malých přihrádek na drobnosti. Zároveň mají všechny vyměnitelný popruh. Pokud se tedy rozhodnete pro změnu a váš business look upřednostníte před volnočasovým, kabelku nebo batoh hned nemusíte zahazovat na dno skříně. Naopak. S originálním uchem bude vypadat skvěle v kombinaci s trench coatem, áčkovými šaty i skládanou sukní a halenkou. Celá kampaň je tedy skvělým způsobem, jak vyjádřit svou kreativitu a originalitu. Ať už preferujete subtilní vzory nebo odvážné kombinace barev, tento trend vám poskytne spoustu možností i prostor pro vaši fantazii.

Divočina v podání kolekce Tamaris

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.