Dárkový poukaz jako ideální dárek nejen na Vánoce Dárkový poukaz jako ideální dárek nejen na Vánoce

Dárkový poukaz jako ideální dárek nejen na Vánoce

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

18. prosince 2023

Vánoční období nám přináší radost, ale také shon a hledání toho správného dárku pro naše blízké. Co kdybychom však tento rok darovali něco zcela unikátního a přizpůsobitelného? Dárkový poukaz se stal symbolem flexibility a možností výběru. Nejenže umožňuje obdarovanému vybrat si, co opravdu chce, ale také říká, že vám záleží na tom, aby se dárek skutečně líbil. Tak proč nevsadit právě na něj?

Někdy se prostě stane, že dárky nestíháte koupit nebo na někoho jednoduše zapomenete. A co pak? Opravdu je dobrý nápad stresovat se a sáhnout bez rozmyšlení po první věci, kterou uvidíte nebo investovanou částku dobře zhodnotit a dát obdarovanému něco, co ocení všichni, tedy možnost volby? My jsme pro druhou variantu.

Dárkový poukaz jako ideální dárek nejen na Vánoce

Dárkový poukaz jako ideální dárek

Příležitost, jak někomu udělat radost a říct: „Mám tě rád.” se vždy najde. Jednou jsou to narozeniny nebo svátek, jindy zase důležitý životní mezník. Vždy to ale znamená jediné, a to šanci, jak na daný den upozornit a zapamatovat si ho, a to ideálně skrze dar, který ho bude navždy připomínat.

Dárkový poukaz jako vánoční dárek na poslední chvíli

Blíží se Vánoce, hledáte-li tedy rychlý, ale zároveň praktický dárek, vsaďte dárkový poukaz. Tento moderní způsob obdarování nabízí flexibilitu a volbu, která potěší každého. Jednou z největších výhod dárkových poukazů je jejich okamžitá dostupnost. Stačí několik kliknutí a můžete získat poukaz na míru přesně podle zájmů obdarované osoby. Dárkový poukaz dává zároveň možnost svobody rozhodování. Místo závazku konkrétního předmětu, tak umožňuje výběr z široké škály možností. A jestliže se obáváte, že dárkový poukaz může působit neosobně, tak opak je pravdou. Žádný konkrétní předmět nemusí nabídnout tolik jako zážitek nebo vzpomínka. Možná právě díky této flexibilitě a volbě si obdarovaný zvolí něco, co si opravdu užije a co mu zůstane v paměti jako vánoční dar od vás.

Dárkový poukaz jako dárek k Vánocům, narozeninám i promoci

Dárkový poukaz se stal symbolem flexibility a moderního obdarovávání. Bez ohledu na událost či příležitost nabízí možnost dárku přesně podle vkusu a potřeb obdarovaného. V období Vánoc jdou poukázky trošku více na odbyt, ale jen trošku. během celého roku se totiž najde spousta událostí a příležitostí k obdarovávání. Například při hledání dárku k narozeninám se často potýkáme s dilematem, co konkrétního darovat. Dárkový poukaz odemyká dveře k bezpočtu možností. Bez ohledu na věk, zájmy nebo zkušenosti obdarovaného, mohou si vybrat to, co skutečně chtějí. Promoce, úspěšné ukončení školy nebo dosažení cílů si také zaslouží oslavu a dárek. Poukaz přitom umožňuje výběr odměny, která reflektuje úsilí a tvrdou práci, kterou dotyčná osoba vložila do svého úspěchu.

Dárkový poukaz jako dárek pro mámu, bráchu i manžela

Poukaz je dárek, který ukazuje vaši péči, a tak trochu znalost dané osoby. A ať už se jedná o Vánoce, narozeniny nebo jen projev lásky, je to skvělá volba pro každého člena vaší rodiny. Maminky jistě potěší nová kabelka, kterou si budou moci sami vybrat, bráchu cestovní taška nebo obal na notebook, tátu nová kožená aktovka a manžela zase peněženka nebo batoh do práce.

Dárkový poukaz jako ideální dárek nejen na Vánoce

Dárkový poukaz za 3 000 Kč

To víte, čím vyšší částka, tím lepší. Ty nejkvalitnější kabelky nebo například pánské tašky z pravé kůže prostě za stovku neseženete. A pokud ano, tak věřte, že z pravé kůže nebudou. Pokud ale někomu nadělíte náš poukaz za 3 000 Kč, tak věřte, že mu tím dáte i téměř neomezené možnosti výběru, a poté nestárnoucí doplněk, který bude tak trošku i charakterizovat jeho osobnost.

Dárkový poukaz za 2 000 Kč

Poukaz za 2 000 Kč je tím druhým nejdražším a i za něj toho na Kabelečkách pořídíte skutečně hodně. Ať už si obdarovaný přijde pro tašku na notebook, batoh nebo kabelku, v této částce si bude moct vybrat skutečně trendy i nadčasové kousky,a to z těch nejlepších materiálů.

Dárkový poukaz za 1 500 Kč

Pokud vybíráte poukaz pro někoho kdo nutně potřebuje například novou peněženku, poukaz za 1 500 Kč bude ideální. V této cenové rovině se totiž pohybuje většina našich peněženek, dokladovek, a dalších malých módních doplňků. Zároveň je to i ideální částka pro obdarování například vašich zaměstnanců nebo přátel.

Dárkový poukaz za 1 000 Kč

Dárkový poukaz za 1 000 Kč je takovou ověřenou klasikou. Tato částka je totiž základem pro každý hezký a kvalitní módní doplněk. Pokud vybíráte poukaz pouze jako doplňující dárek, například pro někoho z rodiny, bude tato částka jistě také skvělým startovacím bodem.

Dárkový poukaz za 500 Kč

Pokud vybíráte například dárek pro kolegu nebo vzdáleného známého a nechcete do dárku investovat velkou částku, dárkový poukaz za 500 Kč jistě také potěší. Zároveň se u nás samozřejmě nechá uplatnit i více poukazů najednou. Pokud vám tedy nestačí ani jedna z výše uvedených částek, můžete zakoupit hned několik dárkových poukazů, které později dotyčný použije na nákup něčeho skutečně velkého nebo více věcí najednou.

Do kdy na Kabelečkách objednávat vánoční dárky

Snažíme se vyjít vám vstříc nejen sortimentem, ale také možností dodání, která je obzvláště během vánočního období tak důležitá. A proto u nás můžete vaše vánoční dárky objednávat do:

  • 18.12. do 12:00 hodin - s garancí včasného doručení pro Slovensko a Maďarsko
  • 20.12. do 12:00 hodin - s garancí včasného doručení pro Česko
  • 21.12. do 17:00 hodin - osobní odběr u nás v Brně

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.