Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 4d 22h 7m

Zavřít

Dámy, plesy jsou tady! Máte psaníčko? Dámy, plesy jsou tady! Máte psaníčko?

Dámy, plesy jsou tady! Máte psaníčko?

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

26. října 2022

Plesová sezóna už je v plném proudu! A k ní kromě šatů neodmyslitelně patří také psaníčka. Barevná, decentní, třpytivá, ať už máte rády jakékoli, zajisté si vyberete. Psaníček máme totiž pořádnou zásobu. My se do nich naprosto zamilovali a nevíme, které dřív. Díky jejich super ceně si jich ale můžete pořídit klidně několik. Udělejte si chvilku a projděte si všechna naše krásná psaníčka, věříme, že vám některé padle do oka.

Barevná

Máte decentní šaty, které je třeba něčím oživit? Tak přesně pro vás jsou barevná psaníčka záchranou. Stačí zvolit správný odstín, sladit psaníčko k šatům a budete za hvězdu. Můžete jej navíc jednoduše doplnit lodičkami ve stejné barvě. A nebo taky ne, fantazii se meze nekladou.

Pro inspiraci jsme vybrali pár barevných psaníček, které by se vám mohly líbit. Hladké žluté, extravagantní zelené, romanticky růžové a smyslně červené. Tak které se hodí právě k vaším šatům?

Vzorovaná

Hledáte psaníčko, které jen tak někdo nemá? Pořiďte si jedno z našich překrásných vzorovaných psaníček. Zaujmou na první pohled a obzvláštní i ten nejjednodušší outfit. Kromě velmi oblíbené krajky či proplétaných psaníček u nás najdete také psaníčka s kytičkami, geometrickými tvary a mnoho, mnoho dalších.

Našimi favority jsou: červené krajkové psaníčko, květinové psaníčko řecké značky Doca, černé psaníčko s luxusní aplikací a růžové propletené. To ale ani zdaleka není všechno. Tyto psaníčka máme i v dalších odstínech, tak mrkněte.

Černá klasika

Černou nikdy nic nezkazíte. A pokud máte navíc výrazné šaty, černé psaníčko je pro vás jasná volba. Jeho nespornou výhodou je to, že jej můžete nosit prakticky k čemukoliv. Nemusíte jen čekat na ples. Skvěle se hodí do divadla, na oslavy či jiné významné události. Pokud tedy hledáte univerzální kousek, který vynosíme roky, máte vyhráno.

Co říkáte na naše černá psaníčka? Prestože mají všechny stejnou barvu, každé má něco do sebe. Překrásné třpytivé psaníčko Doca, semišové, hladké, taktéž z dílny Doca a poslední vkusné psaníčko Zita značky Michelle moon. Tohle opravdu není „nudná černá“.

V jednoduchosti je krása

Méně je někdy více. Doby přehnaně barevných šatů a objemných šperků už jsou dávno pryč. Stále více žen fandí jednoduchým vzorům a barvám. A právě pro tyto ženy jsou naše psaníčka jako vyšitá. Stačí si jen vybrat správnou barvu, sladit boty, šaty a hurá na ples.

Nám padly do oka právě tyto psaníčka. Růžové psaníčko Lorra, vínové psaníčko Rianna značky Tamaris, nude psaníčko Hexagorna Sindra a netradiční hnědé psaníčko značky Michelle Moon. Na skladě máme ale i mraky dalších.

Třpytivky

Třpytky k plesům neodmyslitelně patří. Kdy jindy si vzít róbu a blyštící se psaníčko? Buďte za princeznu a pořiďte si třpytivý kousek, který jen tak někdo nepřehlédne. Psaníčka jsou navíc velmi pěkně zpracovaná, a tak se nemusíte bát, že by se vám třpytky při první příležitosti poškodily.

A co říkáte na náš výběr třpytivek? Bronzové psaníčko Doca, stříbrný kousek téže značky, dechberoucí třpytivé psaníčko LS Fashion a zlatá klasika z dílny Tamaris. Tohle je sen každé ženy. A pokud hledáte jiný odstín nebo další třpytivá psaníčka, mrkněte do kategorie "psaníčka".

Zvířecí

Zvířecí vzory jsou zpět! Jejich nošení působí velmi elegantně, smyslně a žensky, a to ženy velmi dobře vědí. Nic se ale nesmí přehánět. Pokud zvolíte jednu z našich „zvířecích“ kabelek, je vhodné ji doplnit spíše jednoduchým outfitem. Všeobecně dámy volí elegantnější oblečení, ke kterému kabelka působí luxusním dojmem. Pokud kabelku dobře sladíte, je to trefa do černého!

My jsme vybrali černé psaníčko Doca s decentním zvířecím vzorem, které sladíte jedna radost. Zajímavým kouskem je ale také šedé psaníčko Doca či béžové psaníčko značky Tamaris. A do čtvečice něco trochu výraznějšího. Růžové psaníčko se zvířecím vzorem padne k jednodušším outfitů jako ulité.

Perličky

Perly, symbol něžnosti, lehkosti a krásy. Pokud jste romantické duše, které chtějí zazářit
překrásným perlovým psaníčkem, u nás budete jako v ráji. Perlových psaníček máme spoustu a vybrat si navíc můžete i z nejrůznějích barevných provedení. No nejsou překrásné?

Pro milovnice zajímavých, ale přitom univerzálních kousků tu máme černé psaníčko LS Fashion. Krásným doplňkem například k černých šatům či kalhotám může být také zlaté psaníčko LS Fashion Charlotte. Dalším, originálním kouskem je tyrkysové psaníčko LS Fashion. Jeho netradiční, ale velmi trendy barva zaručí, že budete za hvězdu. A nakonec tu máme elegantní a smyslné červené psaníčko, se kterým nemůžete udělat chybu.

Líbí se vám naše psaníčka? A to není všechno. V naší nabídce toho najdete mnohem více, tak hurá na to.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.