Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 5d 23h 58m

Zavřít

Dámské ledvinky: top 4 značky, se kterými na podzim zazáříte Dámské ledvinky: top 4 značky, se kterými na podzim zazáříte

Dámské ledvinky: top 4 značky, se kterými na podzim zazáříte

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

28. srpna 2023

Ledvinky jsou horkým zbožím každé sezóny. Nechají se využít ke sportovnějším outfitům, ale také se s nimi nechá odlehčit romantický look. Na podzim s nimi můžete ale obzvlášť zazářit. Jsou totiž takovým nečekaným zpestřením. Ano, v sychravém období, kdy se většina žen spoléhá spíše na robustnější kabelky a batohy, budete s ledvinkou doslova nezapomenutelná.

Nošení dámské ledvinky na podzim je praktické i kreativní. Vrstvení oblečení je v tomto období klíčové. A stejně tak se hodí i k ledvince. Můžete tak například sáhnout po tenkém svetru, pod níž bude vyčnívat bavlněná košile, vaši novou ledvinku a přes ramena si přehodit ještě vlněný pulovr. Tato kombinace vytvoří stylový a teplý vzhled. Ledvinka půjde krásně zkombinovat ale například i s camel coatem nebo koženou bundou a rolákem. vše tedy závisí na vaší představivost. A v ní se zaměřte i na barevnost. Vždyť podzim přímo vyzývá k nošení sytých a zemitých odstínů. Pokud se tedy rozhodnete pro ledvinku k klasické černé nebo hnědé barvě, můžete ji snadno kombinovat s odstíny šedé, béžové, rubínové, ale například i oranžové nebo fialové. Vše je dovoleno.

Dámské ledvinky: top 4 značky, se kterými na podzim zazáříte 2
Dámské ledvinky: top 4 značky, se kterými na podzim zazáříte 3
Dámské ledvinky: top 4 značky, se kterými na podzim zazáříte 5
Dámské ledvinky: top 4 značky, se kterými na podzim zazáříte 4

Jak vybrat správnou dámskou ledvinku

Dámské ledvinky se staly populárním doplňkem, který nejen zdůrazňuje váš osobní styl, ale je také praktickým pomocníkem. Při jejím je ale důležité zvážit několik faktorů, abyste dosáhly rovnováhy mezi stylem a funkcionalitou.

Velikost dámské ledvinky

Jedním z klíčových faktorů při výběru dámské módní ledvinky je její kapacita. Zamyslete se nad tím, kolik věcí potřebujete nosit denně. Pokud nosíte pouze základní essentials jako telefon, peněženku a klíče, menší ledvinka bude stačit. Dámy, které potřebují více místa na kosmetiku a další, by měly volit tu větší.

Kvalita dámské ledvinky

Materiál, ze kterého je ledvinka vyrobena, má velký vliv na celkový vzhled a odolnost. Kůže je často volbou pro kvalitní a stylový vzhled. Umělá kůže nebo textilní materiály mohou nabídnout širší rozmanitost stylů a vzorů. Důležité je také zkontrolovat kvalitu švů, zipů, a dalších detailů, které mohou ovlivnit její životnost.

Design dámské ledvinky

Výběr správného stylu a designu závisí na vašem osobním vkusu a příležitostech, kam ji plánujete nosit. vybírat tak můžete z nejrůznějších designů, od klasických a elegantních, po sportovní a výrazné. Mějte na paměti, že správně vybraný design půjde snadno kombinovat s vaším stylem. Zvažte i barevnou paletu, která se hodí k vašemu šatníku. Klasické neutrální barvy jsou univerzálnější. Výraznější odstíny zase dodají vašim outfitům šmrnc a kontrast.

Pohodlí dámské ledvinky

Ujistěte se, že vaše nová ledvinka bude splňovat očekávání ohledně dostatečného pohodlí během nošení. Popruhy by měly být nastavitelné a ledvinka by celkově měla padnout k vaší postavě. Mějte na paměti, že pohodlí je skutečně důležitým aspektem, a to především při delším nošení nebo během cestování.

Vnitřní uspořádání dámské ledvinky

Dnešní modely ledvinek nabízejí různé uspořádání kapes a oddílů. Zamyslete se tedy nad tím, co a jak potřebujete uvnitř nosit. Některé novější modely ledvinky mají bezpečnostní kapsičky na zip a další. Výběr je tedy skutečně široký.

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.