Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 6d 4h 11m

Zavřít

Černé doplňky: trend každé sezóny Černé doplňky: trend každé sezóny

Černé doplňky: trend každé sezóny

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

14. srpna 2023

Kdybyste si měli pořídit pouze jeden doplněk, který by to byl? Nejspíše ten černý. Ano, černá je ta nejelegantnější, nejuniverzálnější, nejcharizmatičtější a nejklasičtější barva. Hodí se ke všemu, a stejně tak ji můžete vynést ven v každém ročním období, od jara až do zimy. Každý z nás by tedy měl mít doma alespoň jeden kousek v této absolutní barvě. A pokud ho postrádáte, tak je čas to napravit. My jsme pro vás dnes připravili krátkého průvodce touto nepostradatelnou barvou.

Černé módní doplňky vás nezastíní, rozzáří vás

Rozevláté midi šaty s kolovou sukní, opulentní kraťasy syté barvy z kontrastní bílou halenkou nebo béžové a pískové odstíny na letním pánském outfitu. A co k nim? Černou! Rozhodně a bez diskuzí! Tato nadčasová barva rozhodně nikdy nezastíní vašeho módního ducha ani osobnost. Naopak vás rozzáří a nechá vyniknout v davu. Je to totiž barva plná kontrastů. Je zemitá i výrazná, je sexy i formální, je nostalgická i vždy cool. Je velmi svá a velmi silná. A takoví by jsme měli být i my.

Černé doplňky: trend každé sezóny 3

Černé módní doplňky jako symbol nekonečna, extravagance i elegance

Je na vás černá barva moc? Nebojte se. Černá totiž není nikdy moc. Díky své neutralitě dá vyniknout střihu, tvaru a materiálu daného kusu oblečení, a nenápadně tak podtrhne jeho kvality a jedinečnost. Symbolizuje minimalismus, nekonečno, extravaganci a eleganci. A říkal někdo quiet luxury? Přesně tak. Není nutné oblékat blýskavé mini šaty nebo rozepínat pánské košile, abyste na sebe upozornili. Černá tuto práci udělá za vás, a to i bez toho, abyste působili sexisticky. A proto se do ní také vyplatí zainvestovat.

Ať už jste muž nebo žena, tuto barvu neberte na lehkou váhu. Černá totiž sluší každému a černé zase sluší kvalita. Tu naleznete u módních doplňků značek Bellicci, Sparwell, ale i Burkely, Bugatti, a mnoha dalších. Všechny mají ve svých kolekcích široký sortiment černých doplňků a všechny mezi své hodnoty staví ruční výrobu a skutečně kvalitní materiály.

Černé doplňky: trend každé sezóny 1

Kateřina Rázlová

Kateřina Rázlová

Psaním se zabývá od roku 2016 a lásku ke kabelkám a dalším módním doplňkům chová už od dětství. Orientuje se především na psaní článků, ale i recenzí, newsletterů a e-booků. A největší inspiraci nachází ve francouzském a skandinávském módním stylu.