Černá kabelka: základ každého šatníku Černá kabelka: základ každého šatníku

Černá kabelka: základ každého šatníku

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

19. října 2022

Univerzální kabelka, která se hodí snad ke každému Vašemu outfitu? Zní to jako sen, že? Ale taková kabelka opravdu existuje! A ne jen jedna, je jich hned několik. Pokud tedy hledáte kabelku, kterou lehce sladíte, bude působit elegantně a přitom bude i velmi praktická, jste tu správně. Představujeme Vám černé kabelky, malé i velké, na které se Vám v šatníku určitě prášit nebude.

Kožená crossbody Katana

Kouskem, který zaručeně vynosíte na kávu, na párty nebo klidně i do divadla, je tato krásná crossbody kabelka Katana. Do této malé kabelky sice nákup neuložíte, za to s ní ale uděláte dojem. Krásný minimalistický kousek podškrtne každý Vás outfit. Pokud Vám tedy postačí mít u sebe telefon a menší peněženku, určitě sáhněte po této krásné, kožené kabelce, kterou bezpochyby vynosíte.

Kabelka je z dílny francouzské značky Katana. Celkově působí velmi elegantně a je precizně zpracovaná. Hlavní kapsa je uzavíratelná pomocí patentku, vevnitř je prostor dělený na dvě menší kapsy. V té první najdete také dvě malé kapsičky na drobnosti, v té druhé kapsičku na zip. Další kapsička na zip je také v zadní části kabelky.

Kabelka do ruky Facebag

Facebag Monarchy je minimalistická, ale stylová kabelka do ruky, kterou využijete jak ke svátečnějšímu outfitu, tak i k běžným džínám. Působí velmi čistě a elegantně, proto si ji nemusíte bát použít také k výraznějším kouskům Vašeho šatníku.

Kabelku má na svědomí česká značka Facebag, což je zárukou vysoké kvality. Zapíná se na zip a vnitřní prostor není nijak dělený. Najdete v něm dvě otevřené kapsičky na drobnosti na jedné straně a také kapsu na zip na straně druhé. Součástí kabelky je i nastavitelný a odnímatelný popruh.

Kabelka přes rameno Calvin Klein

Calvin Klein Kamila je dokonalým příkladem kabelky, která nesmí chybět snad v žádném šatníku. Tato minimalisticka kabelka větších rozměrů Vám určitě nebude ležet v koutě. Hodí se totiž do práce, do města, na nákup, na výlet či pracovní cestu, zkrátka téměř kamkoli. Samozřejmě do ní bez problému uložíte formát A4.

Tato kabelka je kouskem z nejnovější kolekce značky Calvin Klein. Je vyrobena z kvalitní syntetické kůže. Hlavní kapsa se uzavírá zipem. Vnitřní prostor není nijak dělený a najdete v něm jednu kapsicku uzavíratelnou zipem a dvě otevřené kapsičky. Kabelku je možné nosit přes rameno.

Psaníčko Doca

Pro všechny milovnice plesů, svateb a jiných událostí tu máme překrásné psaníčko značky Doca. Pokud milujete výrazné a barevné šaty, právě černé psaníčko Vám ke sladění se pomůže nejvíce. Hodí se totiž snad ke každým šatům a vy tak máte po starostech.

Řecká značka Doca toto psaníčko představila ve své jarní kolekci 2019. Psaníčko se uzavírá na patentek a uvnitř najdete také malou kapsičku na drobnosti. Součástí se samozřejmě také odjímatelné řetízkové ucho ve zlaté barvě, které zajistí vždy příjemné nošení.

Batoh Hexagona

Batohy jsou mezi ženami a dívkami stále oblíbenější. A není se čemu divit. Jejich nošení je pohodlné a praktické. Pokud doma ještě žádný nemáte, doporučujeme si nejdříve pořídit černý či béžový univerzální kousek, který Vás bude doprovázet do práce, do města nebo třeba na výlet.

Krásným univerzálním kouskem je také velmi oblíbený batoh Hexagona Erika. Tento batůžek Vám nabídne hlavní kapsu uzavíratelnou pomocí klopy. Tento prostor je rozdělen na dvě poloviny kdy uvnitř jedné z nich najdete dvě otevřené kapsičky na drobnosti a ve druhé kapsu na zip. Součástí batohu jsou i nastavitelné popruhy, které si tam můžete upravit dle Vašich potřeb.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.