Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 4d 22h 16m

Zavřít

Buďte fit s novou sportovní taškou Buďte fit s novou sportovní taškou

Buďte fit s novou sportovní taškou

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

17. října 2022

Také vám Vánoce pořádně zahýbaly s ručičkou na váze a vy jste se stále nedostali zpět do formy? A už jste připraveni vyrazit do posilovny? Motivujte se novou, stylovou, sportovní taškou a hubnutí půjde jako po másle. 

K čemu sportovní taška?

Máte pocit, že sportovní taška jsou vyhozené peníze? Ano, jde dát sportovní oblečení a doplňky jednoduše do igelitky a vyrazit. Ale! Sportovní taška má spoustu výhod, které jí nelze odepřít. Vyniká například svým objemem. Sportovní tašky jsou totiž zpravidla větší, aby se sportovcům do nich vešlo veškeré sportovní oblečení, doplňky, pití, ručník a klidně i nějaká ta svačinka. Další velkou výhodou sportovních tašek je nastavitelný popruh, který si tak může každý přizpůsobit svým potřebám. Sportovní tašky mají také spoustu kapes, a to předních, zadních i bočních. Díky tomu si můžete své sportovní oblečení a doplňky oddělit hezky zvlášť tak, aby se vám o sebe neušpinily.

Nespornou výhodou je také to, že sportovní taška nemusí být vždy pouze sportovní. Můžete se do ní sbalit na dovolenou, pracovní cestu, výlet, prostě kamkoli. A taková taška se přece hodí každému nebo ne?

Pár tipů: Při výběru sportovní tašky berte v potaz zejména to, jaké věci v ní budete v budoucnu nosit. Jiné potřeby má totiž sportovec v posilovně a jiné například hokejista. Vždy je ale v zásadě lepší si pořídit větší sportovní tašku.

S barvami a vzory se nemusíte držet zkrátka. Pro sportovní tašky jsou totiž typické nejrůznější vzory a spousta barev. Pokud ale zůstanete u černé, také nešlápnete vedle. Hodí se úplně ke všemu a zajisté ji nevyužijete jen v posilovně.

Pár takových tu pro vás máme. A vybere si opravdu každý.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.