Batůžek pro každou z vás Batůžek pro každou z vás

Batůžek pro každou z vás

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

14. října 2022

Batůžky v posledních obdobích pořádně zamávaly světem módních doplňků. Už totiž dávno nejsou jen výsadou školáků a školaček, kteří je plní učebnicemi. Dnes jsou batůžky opět brány jako módní doplněk a to dokonce velmi stylový. A co teprve jeho praktičnost. Dámy, uznejte samy, není nic lepšího než mít obě ruce volné, že? Po těch letech nekonečného tahání nákupních tašek mi zajisté dáte za pravdu.

Pokud jste tedy také přišly batůžkům na chuť, neváhejte se podívat na pestrou nabídku právě našich batůžků, ze které si vybere opravdu každý. Máte rády kvalitní kožené kousky? Nebo raději něco sportovnějšího či naopak odvážnějšího? Není problém! Představme si pár z nich.

Kožené batužky

Potrpíte si na kvalitu, nebojíte se investovat a máte rády produkty, které vydrží „věčně“? V tom případě jsou pro Vás naše kožené batůžky to pravé. Vybrat si můžete z několika barev, tvarů i značek. My v případě těchto batůžků doporučujeme zakoupit nejdříve minimalistické kousky v základních barvách, jako například černá, hnědá či béžová. Jedním z takových batůžků je také tento krásný kousek značky Vera Pelle.

  • Dámský kožený batoh Italy Nina - hnědá
  • Dámský kožený batoh Italy Nina - hnědá
  • Dámský kožený batoh Italy Nina - hnědá
  • Dámský kožený batoh Italy Nina - hnědá

Sportovní batohy

Jste spíše sportovnější typ a hledáte batůžek, který krásně doplní Váš outfit? I takové tu pro Vás držíme. Za tyto sportovnější kousky vděčíme například značce New Rebels, která nabízí krásné kousky jak dámských, tak i pánských batůžků, kabelek a tašek. Pro ilustraci jeden z batůžku zmíněné značky v trendy vínové barvě.

Malinký batůžek

Hledáte pouze malinký batůžek, do kterého dáte jen ty nejnutnější věci a přitom bude vypadat skvěle? V tom případě musíte mít tento překrásný kousek od známé francouzské značky David Jones. Uznejte sami, není skvělý? A navíc je samozřejmě dostupný ve více barevných provedeních.

Gumové kousky Ju sto

Také jste propadly módě gumových skládacích kabelek? My ano! A to jste možná ani netušily, že si můžete poskládat také batůžek. Omrkněte naše seskládané batůžky italské značky Ju sto. Jejich produkty jsou vyrobeny z pevné gumy, která velmi dobře drží svůj tvar.

Veselé a hravé

Chcete pořídit kvalitní a krásný batůžek také Vašim ratolestem? Nebo snad ve Vás samotných zůstal kousek dítěte? V tom případě budete zajisté fanoušky našich krásných batůžků značky Sammao a Cream Bear.

Extravagantnější

Nebojíte se experimentovat a vzít si na sebe i něco extravagantnějšího? David Jones se toho také nebojí, a proto pro Vás připravil i velmi zajímavé a poutavé kousky, které jen tak někdo nenosí. Například tento nádherný batůžek.

Tak co dámy, teď už zajisté nepochybujete o tom, že batůžek se hodí ke každé z Vás, ať už máte jakýkoli styl. A jaký jste si vybraly právě vy?

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.