Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 5d 3h 13m

Zavřít

5 tipů na valentýnské dárky: pro ni 5 tipů na valentýnské dárky: pro ni

5 tipů na valentýnské dárky: pro ni

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

26. října 2022

Svátek všech zamilovaných už se nezadržitelně blíží. Neprošvihněte to a připravte své milované výjimečný den, na který jen tak nezapomene. Romantika, svíčky, květiny – to vše je povoleno. Že si přejete darovat i něco hmotného? Tak od toho jsme tu my. Usnadnili jsme vám přemýšlení a dali dohromady 5 tipů na valentýnské dárky, se kterými u své drahé zaručeně zabodujete.

1. Kabelka

Snad neexistuje žena, kterou by na valentýna nepotěšila nová kabelka. Je jedno jestli už jich má doma pět, deset nebo dokonce dvacet. Nová kabelka se hodí vždy. Tak proč jí tento zamilovaný den nezpříjemnit právě kabelkou. Má ráda větší, menší, vzorované nebo naopak minimalistické kousky? Pánové, to zjistíte jedním pohledem do jejího šatníku. Anebo se naopak zkuste řídit vlastním vkusem. A pokud si vůbec nevíte rady, máme pro vás nápovědu. U dam frčí značky Hexagona, Katana, Calvin Klein či Facebag.

2. Peněženka

Pořiďte své milé doplněk, který bude mít denně u sebe. Výběr je tak široký, že uspokojí i ty nejnáročnější. Nebojte se barev ani vzorů. Na valentýnské překvapení se přímo nabízí rudě červená, co myslíte? A pokud si netroufnete koupit klasickou peněženku, máme pro vás super tip. Každé ženě se hodí menší peněženka na mince a karty, kterou bez problémů uloží do kapsy či psaníčka.

3. Psaníčko

Plesy už jsou sice pomalu za námi ale svateb, rodinných oslav či jiných společenských událostí bude až až. Psaníčko tedy vaše milá využije do sytosti. Velmi oblíbená jsou například barevná psaníčka, která lze lusknutím prstu sladit s mnoha outfity. A pokud si i přesto nebudete barvou jistí, černá, tělová či bílá jsou zárukou úspěchu.

4. Batoh

Dárkem, kterým určitě zabodujete, je batoh. Mnohé ženy ho mají ještě raději než klasickou kabelku. A pokud vaše milá ještě žádný batoh nemá, o to lépe pro vás. Pořiďte jí pro začátek nějaký minimalistický kousek, například značky Enrico Benetti, Doca, Hexagona nebo třeba Calvin Klein a zaručujeme, že vám padne kolem krku. A to za to stojí, no ne?

5. Poukaz

Máte doma náročnou ženu, která si ráda vybírá doplňky sama? Tak si s tím nelamte hlavu. Naše dárkové poukazy vyřeší problém za vás. Vyberete částku, kterou si přejete věnovat a jednoduše poukaz objednáte přes náš e-shop.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.