Velká sleva 20 % na doplňky Bellicci a Sparwell! V košíku zadejte slevový kód BESP20 Do konce akce zbývá 4d 20h 11m

Zavřít

5 tipů na valentýnské dárky: pro něj 5 tipů na valentýnské dárky: pro něj

5 tipů na valentýnské dárky: pro něj

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

26. října 2022

Valentýn už nám klepe na dveře, a proto je nejvyšší čas poohlédnout se po dárku pro vašeho milého. A pokud vás nenapadá, čím mu udělat radost, jste tu správně! Nabízíme vám 5 tipů, jak můžete své polovičce udělat pořádnou radost.

1. Taška

Co by to bylo za muže bez stylové pánské tašky. A že už tašku doma má? To přeci vůbec nevadí. Ruku na srdce dámy, kolik máme my doma kabelek, psaníček a dalších doplňků. Dopřejte také svému muži radost z nového kousku, kterou my máme tak rády. Na výběr máte z klasických pánských tašek, aktovek nebo třeba tašek na notebook.

2. Peněženka

Má váš drahý peněženku, která už dávno dosloužila? Tak mu udělejte radost novou. V nabídce najdete nejrůznější velikosti i typy peněženek, a tak se nemusíte bát, že byste nenašly tu pravou. A pokud už peněženku má, krásným dárkem jsou také obaly na karty z dílny české značky Facebag. Obaly jsou vyrobeny z vysoce kvalitní kůže a na výběr máte hned z několika barevných provedení.

3. Motýlek

Krásným dárkem, kterým zaručeně potěšíte, je motýlek. Do módy jdou navíc pestrobarevné a netradiční vzorované kousky, kterých máme v nabídce až až. Že nevíte jakou barvu? Tak jej rovnou slaďte s vašimi oblíbenými šaty a máte to. Motýlky odesíláme v krásném dárkovém balení. Pokud vás zajímají další tipy, mrkněte na článek a pořiďte některý z dalších stylových doplňků, které dokonale využije na plesy, svatby či další společenské události.

4. Batoh

Nosí váš milý rád batohy? Tak mu pořiďte další krásný kousek do jeho sbírky. Na výběr máte z ležérních batohů z dílny velmi oblíbené značky Enrico Benetti nebo z elegantních, které má na svědomí značka Daag, Hexagona a mnoho dalších. Batohy jsou velmi praktickým módním doplňek, se kterým nemůžete šlápnout vedle.

5. Dárkový poukaz

A pokud máte doma náročného muže, který si nejraději vše vybírá sám. Není nic jednoduššího než mu pořídit náš dárkový poukaz. Objednáte jej pár kliky na našem e-shopu ve vámi vybrané hodnotě. Díky unikátnímu slevovému kódu pak může váš drahý nakupovat jedna radost.

Michaela Hustáková

Michaela Hustáková

Psaní je její vášní už od mala. Odborněji se mu však věnuje od roku 2017. Zajímají ji především témata týkající se módy a životního stylu. Její hlavní náplní je nejen psaní článků, ale i textace webů a emailový marketing. Snaží se, aby byly její články a texty poutavé, přínosné a zábavné zároveň.